High5 4:1 Energy Bar with Protein 50g – Banán/mogyoró


Cikkszám: EBW02

A High5 Energy Bar with Protein egy All in One szelet, amely edzés előtt közben és akár utána is tudsz használni. Egy kimondottan állóképességi sportokhoz fejlesztett energiaszelet, magas szénhidrát-tartalommal, és növényi fehérjével, megvan az egyszerű és komplex szénhidrátok egyensúlya, hogy biztosítsa a gyors felszívódást és a hosszantartó hatást egyaránt.

A természetes szénhidrátok és a növényi fehérje tudományosan meghatározott keveréke és aránya segít megőrizni az energiád és regenerálja menet közben az izmaid.

Az High5 4:1 Energy Bar with Protein valódi gyümölcsből és diófélékből és magvakból készül, nagyszerű ízű és teljes tápértékű teljesítménynövelő étel. Igazi étel, ami igazán ízletes. Színezék és tartósítószer-mentes, és egy szelet biztosítja az ajánlott napi adag gyümölcs és zöldség szükséglet 1/5-ét. Magas szénhidráttartalma révén alkalmazható a High5 Gyorsabban és Távolabbra táplálkozási stratégia részeként kiaknázva a 2:1 szénhidrát előnyeit.

A High5 Energy Bar with Protein könnyű a gyomornak, könnyen rágható és megőrzi nedvességtartalmát, nem szárad ki. Összetétele borsófehérjét tartalmaz, amely tartalmazza az esszenciális és elágazó láncú aminó savakat, amire a szervezetnek szüksége van és nem képes előállítani.

Hosszú edzés előtt egy órával vagy a verseny előtt vagy közben egy könnyedebb szakaszán fogyaszd el, igyál mellé High5 Energy Drink-et, vagy ZERO Sports-ot. Vidd magaddal az edzésen és ha megéheznél csak vedd elő és töltődjél fel újra és újra. Az Energy Bar-t számos helyzetben és sportban használható, legyen az túra, hegymászás, MTB, országút, Triatlon, mindenhol megállja a helyét.

Mesterséges szénezéket NEM tartlamaz! Tartósítószereket NEM tartalmaz! Mesterséges édesítőszereket NEM tartalmaz! Vegánoknak is!

Borsófehérje: Az egyik legsokoldalúbb fehérje forrás. Tartalmazza mind a 9 esszenciális aminósavat. Ezeket a fehérjéket a szervezet nem képes szintetizálni, így ezeket az aminósavakat külön kell bevinni. Magas BCAA, Glutamin és Arginin tartalma kiemelkedő! A Borsófehérje az egyik legtáplálóbb étel amiből kevesebb is elég hogy ne éhezzünk. Elnyújtott felszívódásának köszönhetően órákig képes az izomzatot tápanyaggal ellátni. VEGÁN és Gluténmentes

 

 

Használat

Használhatod sportolás előtt szénhidrát feltöltésre és sportolás közben energia pótlásra de akár sportolás után visszapótlásra és regenerálásra is. Hosszútávon 2 óránként 1 szelet mellé fogyaszthatsz High5 Energy Drink-et, vagy ZERO Sports-ot!

High5 4:1 Energy Bar with Protein 50g – Banán/mogyoró

Ár:
Szállítás:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

High5 Kulacs 500ml

1.390 Ft
High5 Kulacs 500ml

Professzionális minőségű kulacs nagy ivónyílással. Széles betöltőnyílás, hogy könnyedén betölthesd az italport. Szivárgásmentes fedéllel, nem-oldódó műanyagból. ...

High5 Kulacs 750ml

1.390 Ft
High5 Kulacs 750ml

Professzionális minőségű kulacs nagy ivónyílással. Széles betöltőnyílás, hogy könnyedén betölthesd az italport. ...

High5 Race futóöv

3.990 Ft
High5 Race futóöv

Egy igazán praktikus termék a High5-tól. Verseny futóöv: 4db gél és a rajszám tárolására alkalmas. ...

SpiderClub Airborne