Boltunk filozófiájának része, hogy termékeinket ne csak a katalógusból lehessen kiválasztani, de tesztelhetőek is legyenek. Az eredményes és komfortos futáshoz először is a megfelelő futócipőt kell megtalálni.

Dynafit cipő

Dynafit FELINE SL Men

Méret: 40-46
Márka: Dynafit

Dynafit FELINE SL Men

 

Kis tömegű, terepfutó cipő Vibram® talppal, amelyet laza talajra, sárba, hóba terveztek férfiak számára.

A Dynafit Feline SL terepfutó cipő azon, edzett sportolók választása, akik az igazán fárasztó ösvényeken és a Sky Race versenyeken érzik otthon magukat. Meredek, sziklás, saras és kavicsos terep: ez a Feline SL "természetes élőhelye". Úgy alkották meg, hogy kis tömegű legyen, és minden lépésnél alkalmazkodjon a terephez, mindez nagyfokú reaktivitást és páratlan tapadást eredményez. A cipő MULTIPAD középtalpának tervezésekor a gyártót a hópárduc mancsa inspirálta annak érdekében, hogy a lehető legdinamikusabban alkalmazkodjon a terephez. A VIBRAM® MAPPING keverékéből álló talprész elképesztő tapadást biztosít minden típusú talajon, még nedves és csúszós felületen is. A cipő SENSITIVE FIT rendszere minden sportolói igényt kielégít: precíz, kényelmes tartást biztosít amellett, hogy természetes hajlítást és mozgást tesz lehetővé. A memóriahabos ORTHOLITE® talpágy elemi kényelmet és támasztást kínál. A cipő QUICK LACING SYSTEM fűzőrendszerét extra védelemmel látták el, a rugalmas háló mintegy körülöleli a fűzőt, távol tartva így a kavicsokat és a törmeléket.  

 • Quick Lacing System fűzőrendszer, amely egyszerű, erős és egyetlen mozdulattal meghúzható, illetve oldható
 • Alpine Outsole by Vibram® talprendszer laza, saras, havas terepre tervezve
 • Megerősített szövet, ezáltal kiemelkedő tartósság a lábujjak és a sarok területén
 • Kiváló tapadású középtalp, és extrém oldalirányú stabilitása a lábfaj elülső részénél 
 • MAPPING gumikeverék, amely vizes, csúszós felületen sem veszti el a tapadást
 • A cipő oldalsó panelje a kényelmes tartásért, a jó szellőzésért felel, amellett hogy maximálisan alkalmazkodik a mozgáshoz
 • Rugalmas háló védi a nyelvet és a fűzőt
 • MULTIPAD középtalp, amely egy, a többitől független talpréteg révén aklalmazkodóképessé teszi a cipőt az egyenetlen talajhoz
 • Orr-, és sarokvédelemmel ellátva 
 • Ortholite talpbetét a láb precíz és biztos tartásáért
 • A drop mértéke 8mm
 • Tömeg (pár): 290gr (US 8-as méretben)
 • Elérhető szín: kék

The Feline SL trail shoe is the choice for the most advanced athletes to tackle arduous trail running and Sky Race competitions. Steep, rocky, muddy and scree terrain are the natural habitat for this shoe. Designed to adapt to the terrain at every stride, it sets a bar for reactivity, and unrivalled traction, in a super lightweight package. At Dynafit we took our inspiration from the paw of the snow leopard to develop our MULTIPAD midsole, capable of dynamically adapting to the demands of the terrain. In addition, the MAPPING COMPOUND sole from VIBRAM® guarantees incredible grip on any terrain, even wet and slick surfaces. The SENSITIVE FIT system employed in the Feline SL has been created for people who love a precise, snug fit, combined with natural movement and flexion. The ORTHOLITE® footbed with memory foam offers straight-from-the-box comfort and cradling. The lace protector shields the QUICK LACING SYSTEM providing scuff protection, keeping out stones and debris.

3102 SPARTA BLUE, 290 G (SIZE 8), 6 - 12, 13

USP
Outsole by Vibram®
Multipad Midsole
Adaptive Grid


TECHNOLOGY
· Quick Lacing System · Ortholite Footbed
· Ballistic Bumper · Invisible Lacing


MATERIALS
Outsole: Feline SL outsole
Midsole: Feline SL midsole
Fit: Sensitiv Fit
Drop: 8mm

További Dynafit cipő:

Dynafit ALPINE PRO MEN
Méret: 41-46
Márka: Dynafit
Dynafit ALPINE PRO MEN
Dynafit ALPINE PRO WOMEN
Méret: 37-40
Márka: Dynafit
Dynafit ALPINE PRO WOMEN
Dynafit FELINE ULTRA Men
Méret: 42-46
Márka: Dynafit
Dynafit FELINE ULTRA Men
Vissza
SpiderClub Airborne