2017 tavaszán futással, azaz terepfutással bővült az AlpinTeam egyesületünk. A már ismert Alpinbike Team, az AirborneClub és a SpiderClub filozófiával indítjuk el negyedik, Alpinrun szakosztályunkat. Szeretnénk létrehozni egy kis klubot, amely a futóboltunk köré szerveződő futókat, versenyzőket fogja össze.

Büki Ádám csatlakozott a Miskolci Olimpiai Reménységek Programhoz

Büki Ádám csatlakozott a Miskolci Olimpiai Reménységek Programhoz

2019.05.11.
Dynafit nagykövetünk Miskolc város támogatását élvezheti.

Büki Ádám csatlakozott a Miskolci Olimpiai Reménységek Programhoz

2018 szeptemberében indult el a program 10 sportolóval és most Gergely István para-vívóval és Büki Ádámmal bővült a létszáma.

A program keretében a tagok havonta folyósított ösztöndíjban, Decathlon szponzori támogatásban és a városi sportlétesítmények díjmentes használatában részesülnek.

A MORP olyan új szolgáltatásokkal is bővült, mint a dietetikai tanácsadás, egészségügyi, rekreációs és sportdiagnosztikai szolgáltatások, amik mind a sportolók felkészülését hivatottak szolgálni.

A sajtótájékoztatón jelen volt Kriza Ákos, Miskolc város polgármestere és Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke. Az új belépők Tőlük vehették át az elismerő oklevelet.

 

A Minapon 52 másodperctől:

További cikkek:

Túra
Kovács Józsi 196 kilométernyi edzése a Balaton körül 4 nap alatt
2020.03.18.
Négy nap a Tó körül: Kovács Józsi 196 kilométert futott edzésként. ...
Túra
Jó lövészettel zárta a biatlon szezont Büki Ádám
2020.03.15.
Dynafit nagykövetünk az IBU kupa sorozat utolsó állomásán, Fehéroroszországban versenyzett, ahol három nap alatt háromszor is rajthoz kellett állnia. ...
Túra
Biatlon Európabajnokság áthelyezve: Büki Ádám nehéz körülmények között versenyzett
2020.03.14.
Dynafit nagykövetünk február 26.-án szuper sprint, február 29.-én pedig sprint számban indult a biatlon Európabajnokságon Fehéroroszországban, amit eredetileg Észtországban rendeztek volna. ...
SpiderClub Airborne