2017 tavaszán futással, azaz terepfutással bővült az AlpinTeam egyesületünk. A már ismert Alpinbike Team, az AirborneClub és a SpiderClub filozófiával indítjuk el negyedik, Alpinrun szakosztályunkat. Szeretnénk létrehozni egy kis klubot, amely a futóboltunk köré szerveződő futókat, versenyzőket fogja össze.

Büki Ádám csatlakozott a Miskolci Olimpiai Reménységek Programhoz

Büki Ádám csatlakozott a Miskolci Olimpiai Reménységek Programhoz

2019.05.11.
Dynafit nagykövetünk Miskolc város támogatását élvezheti.

Büki Ádám csatlakozott a Miskolci Olimpiai Reménységek Programhoz

2018 szeptemberében indult el a program 10 sportolóval és most Gergely István para-vívóval és Büki Ádámmal bővült a létszáma.

A program keretében a tagok havonta folyósított ösztöndíjban, Decathlon szponzori támogatásban és a városi sportlétesítmények díjmentes használatában részesülnek.

A MORP olyan új szolgáltatásokkal is bővült, mint a dietetikai tanácsadás, egészségügyi, rekreációs és sportdiagnosztikai szolgáltatások, amik mind a sportolók felkészülését hivatottak szolgálni.

A sajtótájékoztatón jelen volt Kriza Ákos, Miskolc város polgármestere és Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke. Az új belépők Tőlük vehették át az elismerő oklevelet.

 

A Minapon 52 másodperctől:

További cikkek:

Túra
Michtiov Emese 5 fős csapatban az Ultrabalatonon
2019.05.18.
Dynafit nagykövetünk 5 fős csapattal futotta körbe a Balatont. ...
Túra
Nagy Sáráék túrasível, majd futva a Hochwurzenen
2019.05.17.
Mások májusban már javában terepfutnak, Nagy Sára viszont kihasználta, hogy Ausztriában egy napon belül túrasízhet és futhat is. ...
Túra
Büki Ádám az eddigi legjobb idővel nyerte meg a III. Target Sprint Zugliget kupát
2019.05.12.
Dynafit nagykövetünk megkezdte a felkészülést a következő téli szezonra. ...
SpiderClub Airborne