Salomon SENSE PRO MAX Women 2017

Salomon SENSE PRO MAX Women 2017

Cikkszám: 392487

Élvezd, ahogy falod a megtett kilométereket és a szemed láttára változik az előtted elterülő táj. A Salomon Sense Pro Max cipővel a lábadon a terepfutás életérzéssé lesz, minden ösvény élménnyé válik.

A Salomon Sense Pro Max a mértékadó terepfutó cipő hosszú távú futásokhoz. Kifejezetten olyan futók részére fejlesztették, akik többnyire aszfalton futnak, ezért elvárják a maximális párnázottságot. A Sense Pro Max olyan futócipő, amely az aszfalt futócipők párnázottságát, kényelmét nyújtja, és magabiztossá tesz a terepfutó ösvényeken.

A cipő belső, anatómiai kiképzésű, Endofit™ rögzítőrendszere épp ott támasztja meg lábfejünket, ahol szükséges, így leköveti annak mozgását, a terep változásáról jó visszajelzést ad, és páratlan stabilitást biztosít. A Sensifit™ rendszer egy térhálós egész, amely a középtalp és a fűzőrendszer között biztosít kapcsolatot, teljes mértékben körülöleli a lábfejet, gondoskodva a gyengéd, ugyanakkor precíz tartásról mozgás közben. A cipő öntött - Opal keverékből álló, és EnergyCell+ elnevezésű, habos energiaelnyelő zónával ellátott - középtalpa felel a rezgéscsillapításért és a kompromisszumok nélküli tartósságért, valamint - egy leheletvékony réteg révén - lágy érzetet, kényelmet biztosít, gondoskodva arról, hogy lépéseink természetesek, gördülékenyek legyenek. A középtalp EnergyCell+ része egy nagy rugalmasságú zóna, amellyel - a csillapításon túl - visszanyerjük a lépéseink energiáját.

A törmelékek ellen is védelmet nyújtó, vízlepergető tulajdonságú, hálós felsőrész körülöleli a lábfejünket, precízen tart, gyorsan szárad és extrém módon szellőzik. Egyetlen mozdulattal meghúzható fűző és surlódásmentes fűzőlyukak alkotják a cipő fűzőrendszerét, amely egyszerű, erős, biztonságos és praktikus. Emellett sosem lesz útban mozgás közben, a fűzőt ugyanis a cipő nyelvén kialakított zsebbe bújtathatjuk. A cipő Wet Traction Contagrip® talpának anyagát kifejezetten nedves körülményekre fejlesztették, így csúszós, vizes felületen is biztos és kitartó tapadást biztosít.

  • QuickLace™ fűzőrendszer, amely egyszerű, erős és egyetlen mozdulattal meghúzható, illetve oldható
  • Wet Traction Contagrip® talprendszer a kitűnő tapadásért
  • Sensifit™ rögzítőrendszer felel a láb gyengéd, ugynakkor precíz és biztos tartásáért
  • A talp Vibe technológiája egyesíti az EnergyCell+ energiaelnyelő zónákat a kis tömegű, tartós Opal összetétellel
  • A drop mértéke 6mm
  • Tömeg (pár): 250gr

Salomon SENSE PRO MAX Women 2017

Ár:
Szállítás:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Salomon XA PRO 3D W 2017

39.990 Ft
Salomon XA PRO 3D W 2017

The XA Pro 3D is the iconic shoe that spells adventure on every type of terrain. Play steady and long. ...

Salomon XA PRO 3D GTX® W 2017

49.990 Ft
Salomon XA PRO 3D GTX® W 2017

There's no bad weather when you've got the right gear. Get out there and play with the elements. The XA Pro 3D GTX® is the ultimate adventure shoe ...

Salomon XA PRO 3D GTX® 2017

49.990 Ft
Salomon XA PRO 3D GTX® 2017

There's no bad weather when you've got the right gear. Get out there and play with the elements. The XA PRO 3D GTX® is the ultimate adventure shoe ...

SpiderClub Airborne