Nagy Sára versenyruhája

Nagy Sára versenyruhája

2019.06.29.
Dynafit nagykövetünk annyira megszerette versenyruháit, hogy a hétköznapi futásokhoz is azokat hordja.

Nagy Sára versenyruhája

Gondolom nem vagyok ezzel egyedül: a legkényelmesebb, legjobb cuccaimat szinte csak versenyeken használom. Ezek az igazán jól bevált pólók, szoknyák, nadrágok, de még a zoknik is. Nem dörzsöl ki sehol, jól elvezeti az izzadságot, szinte száraz marad még ebben a melegben is, kényelmes. Gondolom azzal sem vagyok egyedül, hogy ebben az extrém párás meleg időben a lehető legkevésbé zavaró ruházatban akarok futni. Nos, így történt, hogy az elmúlt hetekben nagyon rászoktam a jóra. Bár versenyen rég voltam, de a szárítón alig van ideje megszáradnia a versenyzésre szánt legjobb cuccoknak… Bár a formán messze elmarad a versenyformától, de legalább jól érzem magam futás közben.

Persze, szoktuk mondani, hogy futáshoz csak egy jó cipő kell, egyébként bármiben lehet futni, főleg nyáron. Aztán megtapasztalja az ember, hogy milyen kánikulában futva száraz ruhában maradni. Rá lehet szokni, na.

Tudom, azért használjuk a legjobb ruhákat versenyre mert egyszerűen nem szeretnénk, ha elhasználandónak. Egy ideje én kizárólag sportruházatra tervezett mosószerrel és kímélő programmal mosok, mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy térjen át erre a módszerre, segít megtartani a ruhák eredeti minőségét. Mosószer itt:

https://www.alpinskitour.hu/webshop-Holmenkol-Textile-Wash-1000ml-2-569

Sára szettje:

Dynafit Alpine Short-sleeved futópóló

Dynafit Alpine Pro 2in1 futószoknya

Dynafit Alpine Pro terepfutó cipő

További cikkek:

Túra
Nagy Sára: Dynafit Speed MTN - teszt
2019.07.11.
Dynafit nagykövetünk tesztelte a Dynafit Speed MTN cipőjét. ...
Túra
Michtiov Emese a futószoknyákról
2019.06.27.
Terepfutó nagykövetünk megválogatja, hogy milyen ruhákat visel futás közben. A Dynafit terepfutó szoknyában megtalálta a számításait. ...
Túra
Michtiov Emese a Dynafit Alpine Proban készül az Ultra-Trail Hungaryre
2019.04.15.
Dynafit nagykövetünk már meghozta a döntést, hogy melyik terepfutó cipőben áll rajthoz június 9.-én a Salomon Szentendre Trailen. ...
SpiderClub Airborne