Nagy Sára versenyruhája

Nagy Sára versenyruhája

2019.06.29.
Dynafit nagykövetünk annyira megszerette versenyruháit, hogy a hétköznapi futásokhoz is azokat hordja.

Nagy Sára versenyruhája

Gondolom nem vagyok ezzel egyedül: a legkényelmesebb, legjobb cuccaimat szinte csak versenyeken használom. Ezek az igazán jól bevált pólók, szoknyák, nadrágok, de még a zoknik is. Nem dörzsöl ki sehol, jól elvezeti az izzadságot, szinte száraz marad még ebben a melegben is, kényelmes. Gondolom azzal sem vagyok egyedül, hogy ebben az extrém párás meleg időben a lehető legkevésbé zavaró ruházatban akarok futni. Nos, így történt, hogy az elmúlt hetekben nagyon rászoktam a jóra. Bár versenyen rég voltam, de a szárítón alig van ideje megszáradnia a versenyzésre szánt legjobb cuccoknak… Bár a formán messze elmarad a versenyformától, de legalább jól érzem magam futás közben.

Persze, szoktuk mondani, hogy futáshoz csak egy jó cipő kell, egyébként bármiben lehet futni, főleg nyáron. Aztán megtapasztalja az ember, hogy milyen kánikulában futva száraz ruhában maradni. Rá lehet szokni, na.

Tudom, azért használjuk a legjobb ruhákat versenyre mert egyszerűen nem szeretnénk, ha elhasználandónak. Egy ideje én kizárólag sportruházatra tervezett mosószerrel és kímélő programmal mosok, mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy térjen át erre a módszerre, segít megtartani a ruhák eredeti minőségét. Mosószer itt:

https://www.alpinskitour.hu/webshop-Holmenkol-Textile-Wash-1000ml-2-569

Sára szettje:

Dynafit Alpine Short-sleeved futópóló

Dynafit Alpine Pro 2in1 futószoknya

Dynafit Alpine Pro terepfutó cipő

További cikkek:

Túra
Kovács Józsi a Sunset eTrailen tesztelte a Dynafit Ultra Pro terepfutó cipőt
2019.09.01.
Kovács Józsiék lefutották a Sunset eTrail 42 kilométeres távját a Vértesben. ...
Túra
Büki Ádám bemutatja a Dynafit Alpine Running futómellényt
2019.08.15.
Dynafit nagykövetünk idei két terep ultráját a Dynafit Alpine Running futómellényben futotta. Alább a tapasztalatairól olvashattok. ...
Túra
Dynafit 2020-as újdonságok
2019.07.22.
Pár hete Csehországban jártunk, ahol bemutatták nekünk a Dynafit 2020-as termékkínálatát. Összegyűjtöttünk néhány újdonságot. ...
SpiderClub Airborne