Dynafit 2020-as újdonságok

Dynafit 2020-as újdonságok

2019.07.22.
Pár hete Csehországban jártunk, ahol bemutatták nekünk a Dynafit 2020-as termékkínálatát. Összegyűjtöttünk néhány újdonságot.

Dynafit 2020-as újdonságok

 

Cipők

A cipőknél 3 újdonságra lettünk figyelmesek. 2 teljesen új modell, a Dynafit Sky Pro és a Dynafit Ultra 100 jelent meg a kínálatban, illetve a korábbi évekből ismert Dynafit Feline SL kapott teljesen megújult külsőt.

 

 

A Dynafit Sky Pro tuljdonképpen a Feline Up Pro továbbfejlesztett változata. A felsőrész kamásliszerűen öleli körül a bokánkat, biztosítva ezzel, hogy semmi ne tudjon a cipőbe kívülről bekerülni. Ezzel együtt is csupán 280 grammos a cipő, amit elsősorban magashegyi futásra terveztek. A Feline Up Prohoz hasonlóan 4 mm droppal rendelkezik. Büki Ádám Dynafit nagykövetünk már teszteli a cipőt, így hamarosan több információval is szolgálni fogunk róla.

 

 

A Dynafit Ultra 100 az ultra távok kedvelőinek lehet majd jó választás. 310 grammért cserébe láthatóan jó csillapítást kapunk. A dropja 6 mm-rel átmeneti kategóriába esik. Megoldást jelenthet azoknak, akiknek a 4 mm kevés, viszont a 8 mm soknak bizonyul. Férfi és női változatban is elérhető lesz.

 

 

A Dynafit Feline SL-re szinte rá se ismertünk első ránézésre. A 290 grammos cipő, ami a márka egyik bestsellerje, új külsőt kapott. Drop: 8 mm.

 

 

Zsákok

A korábbi Vertical futózsáknak 2 utódja is lesz. A Vertical 3 és a Vertical 6 futózsák. A számok a zsákok űrtartalmát jelentik. Mindamellett, hogy a zsákba beépített hasznos funkciók megmaradtak, sokkal letisztultabb és a testhez jobban simuló zsákokat kapunk majd. A Vertical 6 futózsákon hátul megjelent egy cipzáras zseb is.

A nagyobb űrtartalmak kedvelőinek megjelenik majd az Alpine 9 és a Sky Up Pro 12 literes hátizsák. A Sky Up Pron lehetőség lesz jégcsákányt és sisakot is rögzíteni. Ezt a cipőhöz hasonlóan szintén magashegyi körülmények közé tervezték.

 

 

Ruházat

A ruházat domináns színei a sárga, a zöld, a kék, a narancssárga, a fekete és a szürke lesznek a férfi vonalon, míg a női vonalon a rózsaszín, a kék, a szürke és a fekete fognak dominálni.

 

 

Új irány

A terepkerékpározás kedvelői is örülhetnek, hiszen a jövő évtől kezdve a Dynafit kerékpáros ruházatot is fog gyártani, a márkához méltó minőségben. A kínálatban elérhetők lesznek kerékpáros mezek, kerékpáros nadrágok, kerékpáros dzsekik, zsákok, sapkák és kesztyűk.

 

További cikkek:

Túra
Kovács Józsi a Sunset eTrailen tesztelte a Dynafit Ultra Pro terepfutó cipőt
2019.09.01.
Kovács Józsiék lefutották a Sunset eTrail 42 kilométeres távját a Vértesben. ...
Túra
Büki Ádám bemutatja a Dynafit Alpine Running futómellényt
2019.08.15.
Dynafit nagykövetünk idei két terep ultráját a Dynafit Alpine Running futómellényben futotta. Alább a tapasztalatairól olvashattok. ...
Túra
Nagy Sára: Dynafit Speed MTN - teszt
2019.07.11.
Dynafit nagykövetünk tesztelte a Dynafit Speed MTN cipőjét. ...
SpiderClub Airborne