Büki Ádám nagykövetünk tesztelte a CamelBak Ultra Pro Vest futómellényt

Büki Ádám nagykövetünk tesztelte a CamelBak Ultra Pro Vest futómellényt

2017.09.08.
A Bükki Hegyi Maratonon nyertem egy ilyen futómellényt. Versenyen sajnos nem volt még lehetőségem kipróbálni, mert az egyetlen hosszabb versenyen, amelyen azóta indultam, nem volt engedélyezett. Hosszabb edzéseken viszont jól jött, különösen a nyári hőség idején.

Büki Ádám nagykövetünk tesztelte a CamelBak Ultra Pro Vest futómellénytA Camelbak Ultra Pro Vest 180 grammos és 9 zseb található rajta. Két fél literes kulacsot lehet a mellkasra pakolni. Elől egy cipzáras zseb, elől és oldalt két-két elasztikus zseb, hátul két nagy zseb található. A gyorscsatokkal állítható a mellény szorossága, így víz fogyásából adódó feszességcsökkenést gyorsan korrigálni lehet egy egyszerű húzással. Ezen felül magán a kulacstartón is található szorító.

Két fél literes kulacs jár hozzá, amelyek a széles szájuknak köszönhetően könnyen újra tölthetők és záró szeleppel vannak ellátva. Ha az egy liter folyadék kevés lenne, bővíthető ivótartállyal. Az első vagy az oldalsó elasztikus zsebbe nyugodtan be lehet tenni a kulcsot, mert ott nem zörög és nem is esik ki. Szintén ezekbe lehet tenni a géleket, frissítőket.


                     


A nagy telefonnal rendelkezők számára van egy rossz hírem, mert a cipzáras zsebbe nehézkesen férnek bele ezek az új gigafonok. Ennek megoldására vettem egy vízálló tokot, amivel együtt be tudom tenni a hátsó zsebbe és nem ázik el. Mellesleg, ha olyan a tok, ki se kell venni belőle a telefont fényképezéshez, telefonáláshoz. (Huawei P8-al próbáltam, azt még éppen bele lehet passzírozni)

Hátra lehet pakolni ruhákat, például esőkabátot, hosszú ujjú felsőt, illetve a botot is kényelmesen el lehet helyezni. Lyukacsos anyaga jól szellőzik, és levéve viszonylag gyorsan ki isszárad.

A Camelbak Ultra Pro Vest tehát tudja, amit egy profi futómellénytől elvárhatunk. 20-tól 100 kilométerig elegendő felszerelést tudunk pakolni bele, ha nem nagyon extrémek a körülmények.

Köszönjük a beszámolót Ádámnak!

 

A következő videóban Ádám elárulja, hogy melyik versenyen indul legközelebb, illetve ismerteti Facebook játékunk részleteit!

 

 

További cikkek:

Túra
Bringától a Mátrabérc Trail-ig
2023.04.29.
Hogyan is alakult a szikrától a teljesítésig?! ...
Túra
Dynafit Sky 6 futómellény - teszt
2022.09.14.
Egyik kedves vevőnk megosztotta tapasztalatait a Dynafit új kiadású futómellénnyel, a Sky 6-tal. Vizi Viki élményeit olvashatjátok. ...
Túra
Dynafit Elevation GTX héjkabát - téli teszt
2021.02.15.
Egy kedves, Bakonyban élő barátunk fogalmazta meg gondolatait a Dynafit Elevation héjkabáttal elkövetett első, téli terepfutása kapcsán. ...
SpiderClub Airborne